Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

Zonnepaneel Utrecht

Energiezuinig en goedkoop

Zonne-energie is niet alleen de energiebron van de toekomst, ook vandaag de dag is het erg interessant om zonnepanelen aan te schaffen. Helaas bestaan er nog steeds een aantal mythen rondom zonne-energie. Zo zou het alleen werken bij intense zonneschijn, dat is echter niet het geval; ook op een bewolkte dag kan een panelen systeem elektriciteit opwekken. Ook weten veel mensen helaas niet genoeg over de voordelen van zonne-energie.

Sinds 2010 proberen wij hier een verandering in te brengen en helpen wij bedrijven en particulieren aan energiezuinigere en goedkopere energie. Vraag ons naar onze zonnepanelen in Utrecht.

Utrecht

Hoe werkt een zonne-energie systeem?

Woont u in de provincie Utrecht en weet u niet zo goed hoe u optimaal gebruik kan maken van de zonneschijn? Wij werken veelal met PV systemen. Hierbij worden de zonnepanelen door middel van een omvormer verbonden aan uw energienetwerk. Zo gebruikt u direct de energie die uw panelen opwekken. Vaak loopt dit natuurlijk niet gelijk. Vooral ’s nachts zult u vaak meer energie verbruiken dan u op dat moment opwekt. U ontvangt deze energie dan van uw gebruikelijke energieleverancier in Utrecht. Wanneer u meer energie produceert dan u kunt verbruiken, wordt dit aan de leverancier aangeboden. Deze betaalt u hier uiteraard voor.

Bedenk hoeveel geld u bespaart

Het tarief dat de energieleverancier u betaalt voor uw overschot aan energie is helaas niet bij wet vastgesteld en wisselt dus. Daarnaast is het verbonden aan de inkoopprijs van energie op de Amsterdam Power Exchange, de energiebeurs. Zo kan het bedrag dat u ontvangt per dag veranderen. Ga echter uit van zo’n € 0,20 of € 0,25 euro per kWh. Vergeet echter niet dat de overheid ook subsidies biedt op het gebruik van zonnepanelen en dat het een fantastische investering is. Door nu te investeren in zonnepanelen bespaart u meer op het geld dat u investeert over een periode van 25 jaar dan wanneer u dit op een spaarrekening zet.

Kijk rustig even rond

Heeft u interesse in zonnepanelen in Utrecht? Kijk dan gerust even verder rond op onze website. U treft hier meer informatie aan over onze zonnepanelen en de mogelijkheden die wij u bieden in Utrecht.