Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

Zonnepaneel Overijssel

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Wist u dat investeren in zonnepanelen over een periode van 25 jaar meer geld oplevert dan hetzelfde bedrag op de bank te zetten? Panelen in Overijssel zijn absoluut rendabel met een gemiddelde jaarlijkse zonnestraling van 900 tot 1200 kWh per vierkante meter. Wij adviseren u graag over zonne-energie en wij kunnen u eenvoudig aan uw eigen systeem helpen. Zo kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment aan producten die u nodig hebt voor het opstellen van uw eigen systeem. Als u interesse heeft in zonnepanelen in Overijssel dan bent u aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan:

Overijssel

Bestel een compleet systeem

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het bestellen en monteren van een geheel systeem aan zonnepanelen. Op onze website kunt u een keuze maken uit verschillende systemen die wij hebben geselecteerd op effectiviteit en klantvriendelijkheid. U kunt natuurlijk ook een op maat gemaakt systeem laten ontwerpen voor uw dak of tuin in Overijssel. Wij werken veelal met PV systemen die zijn aangesloten op het energienetwerk. Wanneer uw verbruik hoger is dan uw systeem kan leveren, wordt u overgeschakeld op het netwerk, maar wanneer u meer produceert dan u verbruikt, wordt het overschot aan het netwerk afgestaan. Dit gebeurt uiteraard tegen een financiële vergoeding.

Lees meer over onze onderdelen

Ook kunt u bij ons terecht voor losse zonnepanelen. Maak een selectie uit onze diverse opties of vraag ons om een advies op maat. Wij leveren daarnaast ook omvormers die een essentieel deel uitmaken van ieder systeem. Zonnepanelen leveren namelijk gelijkstroom op, terwijl het energienet met wisselstroom werkt. Omvormers zorgen dat deze overgang soepel verloopt. Ook speciale kabels en stekkers die u nodig zult hebben voor het functioneren van uw systeem, kunt u bij ons vinden. Tenslotte leveren wij onderconstructies in Overijssel, denk bijvoorbeeld aan een schans voor de panelen.

Meer weten? Bekijk onze site!

Wilt u meer weten over onze producten en zonnepanelen in Overijssel? Neem gerust een kijkje op onze website. U zult daar ook onze contactgegevens aantreffen waarmee u ons kunt laten weten van uw interesse in zonnepanelen. Wij staan voor u klaar.