Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

Zonnepaneel Limburg

Kies voor duurzaam

Kiezen voor duurzaam en bespaar kosten op uw gas en energie rekening? Dit kunt u realiseren door het plaatsen van zonnepanelen op uw huis of kantoor in Limburg. De zonnepanelen wekken een duurzame zonne-energie op die u kunt opsparen of kunt doorverkopen. Het gemakkelijke aan deze energie is dat u de energie die u niet gebruikt kunt opsparen. Deze energie kunt u later in het jaar weer gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de zon minder schijnt. Ook kunt u er voor kiezen om de energie die u niet gebruikt te verkopen aan een bestaande energiemaatschappij. Hierdoor kunt u geld verdienen aan de energie die u zelf opgewekt hebt.

Limburg

Soorten zonnepanelen

U kunt er voor kiezen om zonnepanelen in Limburg te plaatsen, echter is dan nog de vraag welke soort zonnepanelen u kiest. Er zijn drie soorten zonnepanelen verkrijgbaar. Deze verschillen in rendement en in prijs. Zo bestaat er de monokristallijn, dit paneel levert de meeste energie op maar heeft ook het duurste prijskaartje. Ten tweede is er de polykristallijn, dit paneel is geschikt voor daken waar veel ruimte beschikbaar is. Dit paneel heeft een iets lager rendement dan de monokristallijn, daardoor is deze ook iets goedkoper. Als laatste is er de Amorf. Dit paneel is de goedkoopste optie van allemaal, het paneel is ook buigzaam omdat er geen kristallen inzitten. Echter is het wel zo dat deze het minst geschikt is voor het opbouwen van zonne-energie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw dak in Limburg.

Kant en klaar pakket

Bij ons kunt u een kant-en-klaar pakket aanschaffen. Hierin zitten alle zonnepanelen die u nodig hebt, ook monteren wij deze voor u. U hoeft hier zelf niets aan te doen. Ook leggen wij precies uit waar u op moet letten en hoe alles werkt. Wanneer er onderhoud gepleegd moet worden of wanneer er iets niet werkt kunt u ons altijd inschakelen.

Ga voor groen

Ga voor groene energie in Limburg. Leg uw eigen energiemaatschappij aan op uw dak doormiddel van de zonnepanelen. Voor alles rondom zonnepanelen in Limburg bent u bij ons aan het juiste adres.