Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

Zonnepaneel Groningen

De voordelen van zonne-energie

Woont u in Groningen en heeft u interesse in zonnepanelen maar weet u niet zo goed hoe ze werken? Geen zorgen, wij helpen u graag met onze deskundige kennis en ervaring. Wij geven u graag advies en helpen u met plezier aan een systeem dat zo goed mogelijk bij uw wensen en verwachtingen past.

Zonnepanelen in Groningen kunnen allerlei moois opleveren: ze verbeteren de waarde van uw woning, ze besparen u geld en kunnen zelfs geld opleveren, en ze zijn goed voor het milieu. Lees hier meer over wat wij u allemaal kunnen aanbieden.

Groningen

Hoe werkt zo’n systeem?

Voor we u een waslijst aan producten en diensten geven, is het handig om te begrijpen hoe zo’n zonne-energie systeem nu eigenlijk werkt. In Groningen werken wij voornamelijk met een fotovoltaïsch (PV) paneel. Deze zonnepanelen zijn door middel van een omvormer aangesloten op uw elektriciteitnetwerk. De omvormer zet de gelijkstroom uit de panelen om in de wisselstroom van uw netwerk. Uw energieverbruik wordt zo rechtstreeks uit uw PV systeem gehaald. Wanneer u meer produceert dan u verbruikt, wordt het overschot via het netwerk aan uw energieleverancier doorgegeven. Hier ontvangt u geld voor. Indien u meer energie verbruikt dan er op dat moment geleverd wordt door de zonnepanelen, zal u automatisch worden overgeschakeld op de energie van uw leverancier.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Wij kunnen een geheel PV systeem voor u verzorgen. Wij leveren een aantal standaard systemen die u op onze website kunt bekijken. We kunnen echter ook complete systemen op maat ontwerpen speciaal voor uw woning of kantoor in Groningen. Daarnaast kunt u losse zonnepanelen en omvormers bij ons bestellen. Om uw systeem compleet te maken, moet u beschikken over solarkabels en MC4 stekkers die wij ook op voorraad hebben. Tenslotte kunt u bij ons terecht voor onderconstructies, zoals een schans of een constructie voor een leien dak.

Ontvang meer informatie

Wilt u meer weten over zonnepanelen in Groningen? Op onze website kunt u veel lezen over ons bedrijf, onze werkwijze en onze zonnepanelen.

Heeft u echter nog vragen? Wilt u verder weten hoe het werkt? Neem dan gerust even contact op met één van onze vriendelijke medewerkers. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.