Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

Zonnepaneel Friesland

Zonne-energie is de toekomst

Wist u dat de straling van de zon jaarlijks 220.000 biljoen kilowattuur aan energie levert? Dat is 2500 keer zoveel als de gehele wereldbevolking verbruikt! Door ontwikkelingen in de technologie van zonnepanelen en het uitputten van andere energiebronnen wordt zonne-energie steeds interessanter, ook in de Benelux. Met een gemiddelde instraling van 900 tot 1200 kWh per vierkante meter in Nederland en België, ontvangen we meer dan genoeg zon om zonnepanelen rendabel te maken.

Wilt u uw eigen zonnepanelen in Friesland aanschaffen en laten monteren? Wij helpen u graag en zijn snel ter plaatse in Friesland voor al uw vragen en werkzaamheden.

Friesland

Hoeveel levert het op?

Zoals hierboven beschreven, ontvangt u een financiële bijdrage voor het leveren van energie aan uw ‘leverancier’. Helaas zijn er in Nederland geen vaste tarieven vastgelegd op dit gebied. Daarnaast kan de prijs iedere dag een beetje schommelen, omdat deze is gekoppeld aan de APX-waarde. Dit is de prijs die energiebedrijven op de Amsterdam Power Exchange (Energiebeurs) betalen om elektriciteit in te kopen. Houd daarom een prijs van ongeveer € 0,20 of € 0,25 per kWh aan voor de elektriciteit die energiebedrijven krijgen aangeleverd uit uw zonnepanelen.

Neem direct contact op!

Woont u in Friesland en hebt u interesse in uw eigen zonnepanelen? Neem dan direct contact met ons op. Op onze website kunt u onder het tabje ‘contact’ onze gegevens vinden of ons een online aanvraag insturen. Lees ook even wat andere klanten over ons te zeggen hebben. Wij helpen u graag aan uw eigen zonnepanelen in Friesland.

Hoe werkt het precies?

Het fotovoltaïsch (PV) paneel wordt het vaakst toegepast. Dit systeem wordt gekoppeld aan het energienet met behulp van speciale omvormers. Het werkt zeer eenvoudig. Wanneer u een PV systeem laat plaatsen in Friesland, zal uw woning of bedrijf direct worden voorzien van energie afkomstig van de zonnepanelen. Natuurlijk kan het gebeuren dat u meer elektriciteit nodig hebt dan uw panelen kunnen aanleveren. In dat geval wordt u automatisch overgeschakeld op het net van uw energieleverancier. Wanneer uw systeem echter meer energie produceert dan u op dat moment verbruikt, wordt het overschot aan het net afgegeven. U ontvangt dan een financiële vergoeding van uw energieleverancier voor de afgeleverde elektriciteit.