Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

Zonnepaneel Flevoland

De voordelen van zonne-energie

De wereldbevolking verbruikt 88 biljoen kWh aan energie. Dit is natuurlijk een onvoorstelbaar hoog getal, maar wist u dat de zonnestraling op aarde nog 2500 maal zoveel energie bevat? Natuurlijk ontvangen gebieden zoals de Sahara en Saoedi-Arabië de meeste zon op aarde, maar in de Benelux is het nog lang zo gek nog niet. Met een gemiddelde zonnestraling van 900 tot 1200 kWh per vierkante meter per jaar, ontvangen we ongeveer de helft van de zonnigste gebieden. Het is echter een mythe dat intens helder zonlicht nodig is voor het functioneren van zonnepanelen, ook op een bewolkte dag werken deze uitstekend. Daarom kunnen zonnepanelen in Flevoland u allerlei mooie voordelen opleveren.

Flevoland

Bekijk de voordelen voor uw portemonnee

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen voor uw woning of kantoor in Flevoland? Dan heeft u een wijze beslissing genomen. U zult zo namelijk veel geld besparen. Volgens onze berekeningen bespaart u meer geld door nu een bepaald bedrag in zonnepanelen met een levensduur van 25 jaar te investeren, dan door datzelfde bedrag 25 jaar op een spaarrekening te zetten. Bekijk de volledige berekening op onze site. Daarnaast keert de overheid subsidies uit voor het gebruik van zonne-energie en kunt u geld verdienen door het aanleveren van een overschot aan energie. Er zijn ook mogelijkheden voor een BTW teruggave.

Lees meer over de voordelen voor uw woning

Zonnepanelen zijn niet alleen voordelig omdat ze u geld besparen en opleveren. Zo zullen ze ook de woning van uw huis aanzienlijk verbeteren. Natuurlijk is de toevoeging zelf al een verhoging van de waarde van uw woning. Als u bijvoorbeeld de keuken renoveert of een nieuwe cv-ketel installeert is dit ook het geval. Maar het plaatsen van een panelen systeem verbetert ook direct het energielabel van uw woning en het besparen op energiekosten maakt uw woning net dat stukje aantrekkelijker op de huizenmarkt in Flevoland. Niemand kan ontkennen dat de waarde van uw woning stijgt door het aanbrengen van zonnepanelen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over zonnepanelen in Flevoland? Kijk dan rustig even rond op onze website. U vindt hier een heleboel waardevolle informatie. Als u nog onbeantwoorde vragen hebt, of als u direct een offerte op maat in Flevoland wilt aanvragen, verzoeken wij u om even contact op te nemen.