Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

Zonnepaneel Drenthe

De vele mogelijkheden van zonne-energie

Woont u in Drenthe en heeft u interesse in de mogelijkheden die zonnepanelen u kunnen bieden? Wij helpen u graag bij het bestellen en monteren van panelen, maar u kunt uiteraard ook bij ons terecht voor advies en informatie. Wist u bijvoorbeeld dat de zon maar liefst 220.000 biljoen kWh per jaar levert? Dit is goed voor het energieverbruik van de gehele wereldbevolking, 2500 keer! We klagen graag over het weer in ons kikkerlandje, maar ook zonnepanelen in Drenthe zijn rendabel met 900-1200 kWh aan zon per jaar en kunnen u op de lange termijn veel geld besparen en opleveren.

Drente

Verbeter de waarde van uw woning

Zonnepanelen staan goed op uw huis en al helemaal op de papieren. Door het aanbrengen van een systeem met panelen verhoogt u de waarde van uw huis aanzienlijk. Hier zijn drie redenen voor:

  • Simpele toegevoegde waarde
  • Gunstiger energielabel
  • Lage energiekosten

Allereerst hebben de panelen zelf een waarde en door deze aan uw huis te bevestigen verhoogt u automatisch de waarde van uw huis. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor het installeren van een goede combiketel of het renoveren van uw badkamer in Drenthe. Deze waarde blijft lang geldig, systemen hebben een levensduur van minstens 25 jaar. En in het uiterste geval kunt u ze altijd nog tweedehands doorverkopen.

Verbeter uw energielabel, bespaar op uw kosten!

Zonnepanelen zijn natuurlijk een stuk energiezuiniger en beter voor het milieu dan het verbruiken van fossiele brandstoffen. Alle huizen moeten tegenwoordig over een energielabel beschikken bij de verkoop en dit label moet voldoen aan strenge eisen. Door de verhoogde nadruk op energiezuinige constructies, worden deze labels alleen maar belangrijker.

Met een panelen systeem zal uw woning automatisch een beter label krijgen. En vergeet ook niet waarom u de zonnepanelen in de eerste plaats wilde hebben: ze verlagen uw energiekosten en ook dit helpt bij het verbeteren van de waarde van uw woning in Drenthe.

Neem gerust contact met ons op

Heeft u interesse in onze diensten op het gebied van zonnepanelen in Drenthe? Wilt u de waarde van uw huis eenvoudig doen stijgen op drie verschillende manieren? Neem dan meteen even contact op met onze vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over onze zonnepanelen.