Cart - € 0,00
Tel: 0591 - 745095

BTW Teruggave particulieren

btw-check-www-solarsunroofs-nlOp donderdag 7 november j.l. is er vanuit het Ministerie van Financiën eindelijk duidelijkheid geschapen inzake BTW van particulieren met zonnepanelen.
Kort gezegd komt het er op neer dat het voor de particulier véél interessanter wordt om zonnepanelen aan te schaffen. De BTW op de aanschaf van zonnepanelen is volledig aftrekbaar. Voor de terug te leveren stroom wordt een forfait aangehouden.

 

Omdat wij verstand hebben van zonnepanelen, en geen belasting adviseur zijn, hebben wij besloten om dit niet zelf te doen. Via een van onderstaande links kunt u zich aanmelden voor BTW teruggaaf.

Mocht U het gehele BTW traject zelf willen verzorgen dan hebben onderstaand een instructie voor u om u verder te helpen.

Indien u een zonnepaneel installatie heeft aangeschaft vóór 1 april 2013 is BTW teruggave helaas niet mogelijk. Voor deze klanten willen Stidufa zich hard maken om de BTW terug te vragen. Stidufa is van mening dat particulieren vóór 20 juni 2013 zonnepanelen hebben aangeschaft dezelfde rechten zouden moeten hebben. Daarvoor zijn zij belanghebbende aan het verzamelen. Indien u zich hier bij aan wilt melden, kunt u dat doen middels bijgaande link. Stidufa-vóór-20-juni-2013.